Hét speelpark tussen Alkmaar en Bergen
Get Adobe Flash player

Yihawwww!

YihYiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww…

Hier ben ik eindelijk weer, gezellig he? Het gaat goed met mijn kleine zusje en mijn moeder. We zijn zo blij met het lekkere weer en het is dan zo gezellig in het park. Iedereen lacht en schommelt en midgetgolft. Iedereen is blij! Ik ook, hoor maar: Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww! En weten jullie waar ik ook zo blij van word? Dat ik zo vaak naar het terras mag, lekker eten van dat gras daar en geknuffeld en geborsteld worden door jullie allemaal. Ik vind jullie zo lief Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww… word er helemaal blij van!

bert kammen

Ziet er gezellig uit he? En mijn vachtje zo mooi geborsteld door jullie. Daarna brengen jullie mij allemaal gezellig weer terug naar mijn moeder Chinchin en zusje Honesta. (Honnie) Die zijn altijd blij als ze me dan weer zien.

 

Maar er is 1 ding wat ik jullie wil vragen… wij, minipaardjes krijgen altijd s avonds lekkere dingen uit de keuken van de Batavier.. ja alleen de dingen die we mogen eten hoor… en dat is iedere avond weer een verrassing! Maar weet je wat we nu zo lekker vinden? Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww… de appelschillen en klokhuizen van de appel, mmmmmmmYiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww. Dus heb ik een vraagje aan jullie: willen jullie heel, heel veel appelpannenkoeken eten? Ja? Echt? Mmmmmmm, dan hebben wij veel appelschillen en klokhuizen ’s avonds, ik heb er nu al trek in. Doen jullie dat? Heeeeerlijk! Alvast dank jullie wel… Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww, lieve allemaal tot de volgende keer of nog leuker tot in “de Batavier”… dan kunnen we knuffelen!

 

fallabellas eten