Hét speelpark tussen Alkmaar en Bergen
Get Adobe Flash player

Midgetgolf

De Bedriegertjes – Midgetgolf Alkmaar

Achter in Speelpark de Batavier ligt de Midgetgolfbaan “De Bedriegertjes”. De baan heeft 18 holes met verschillende uitdagingen die je een voor een uit moet zien te spelen!

Informatie

De toegangsprijs van het pretpark is inclusief toegang tot de midgetgolfbaan. Hierna kunt u in het restaurant voor €2,- borg een set midgetgolf spullen verkrijgen. Een set bestaat uit: De midgetgolfsticks, een scorebord met potlood en de bal. Een set is in principe geschikt voor maximaal 5 personen, maar bent u met meer personen kunt u uiteraard meerdere sets lenen!

Het spel – Hoe het werkt

Midgetgolf (ook wel minigolf) wordt gespeeld met 1 of meer personen. Het doel van het spel is om bij elke baan in zo min mogelijk pogingen (of slagen) de bal in de “hole” te krijgen. Zo speel je omstebeurt alle banen en houd je per baan bij hoeveel slagen het kost om de bal in de hole te krijgen. Nadat alle spelers alle banen hebben voltooid tel je alle scores (per persoon) bij elkaar op. De persoon die nu in totaal de laagste score heeft wint! Let op: er zijn nog wat extra regels. Als je bal uit de baan vliegt krijg je 1 strafpunt die je bij de score van die baan op moet tellen, je mag hierna beginnen op de plek waar de bal uit de baan vloog. Verder is de maximale score per baan 8, als je dit overschrijft mag je 8 opschrijven en naar de volgende baan gaan.

Midgetgolf Alkmaar

360 Graden zicht op onze midgetgolfbaan!

Dus kom snel kijken bij “De Bedriegertjes” in “De Batavier” voor gezellig spel midgetgolf Alkmaar!