Hét speelpark tussen Alkmaar en Bergen
Get Adobe Flash player

Mega Stoel

Yiiihawww, Yiiihawww, Yiiihawww……. hier ben ik weer! het gaat goed bij ons op stal in de Batavier! Die rare oranje vlaggetjes zijn weg, ik zie er nog twee hangen om een boom! Had met het Nederlands voetbalelftal te maken maar daar mag ik van mijn baasjes niet meer over praten……. Honnie en ik hebben wel een mooie oranje voetbal gekregen om samen te voetballen. Maar ik wil iets anders vertellen……afgelopen weken hoorde ik en mijn moeder Chinchin en zusje Honnie heel hard zingen en schreeuwen vooral op woensdag, zaterdag en zondagmiddag. We schrokken er steeds van maar het was toch eigenlijk ook een beetje leuk dus toen ben ik, als enige hengst hier op stal maar op onderzoek gegaan. En ik weet nu wat het is! Ben je benieuwd? Of weet je het ook al? Als er kinderen jarig zijn en ze vieren hier hun verjaardagspartijtje dan wordt er gezongen met de jarigen en hun vriendjes en vriendinnetjes….heel mooi en heel hard! Leuk joh, lekker feest! Wil ik ook wel straks in Maart op mijn 2de verjaardag!!! Nodig ik gewoon jullie allemaal uit!

kinderfeestje

 

Maar nu komt er ook nog iets heel speciaals voor de jarigen in de Batavier! Ik verklap het gewoon alvast een beetje: er komt een hele grote rode mooie verjaardagsstoel. Mag het nog niet verder vertellen dus jullie weten het gewoon nog niet goed. ik heb er zelfs een foto van. Hieronder laat ik hem jullie even zien als je het maar niet doorverteld:Megastoel

 

Mooi he? En lekker groot, je kan er met alle kinderen van je feestje tegelijk op! Ik houd jullie op de hoogte over de stoel. Er komen nog mooie kroontjes op en mooie glitterstenen! Ik wil er ook wel een keertje mee op de foto. Mijn baasje komt eraan dus ik moet stoppen. Ze komt altijd even met me knuffelen, daar houd ik zo van! Kom je mij ook een keertje knuffelen?

Ik hoop je echt een keertje heel snel te zien, verder mondje dicht over de verjaardags stoel he? Ssstttt………… Yiiihawww, tot de volgende keer of tot hier in Speelpark de Batavier!!!

bertje