Hét speelpark tussen Alkmaar en Bergen
Get Adobe Flash player

Kinderfeestje

Er zijn verschillende meldingen binnen gekomen dat het online reserveren van kinderfeestjes niet altijd lukt. We zijn opzoek naar een oplossing. Mocht u ook problemen ondervinden kunt u altijd boeken door te mailen naar: info@debatavier.nl of te bellen naar 072-5114816. Dank voor uw begrip.

Vier gezellig een verjaardagspartijtje in Speelderij “De Batavier”.

Ben je weer jarig (geweest)!? Super! Vier dan je verjaardagspartijtje bij ons in de Batavier! Met je vrienden en vriendinnen  is er natuurlijk sowieso een hoop te beleven in de speeltuin, maar als je van te voren je (Super)Batavierenpakket via de website reserveert word je nog meer verwent! Je naam wordt dan op de afgesproken tijd omgeroepen en dan kan je met je vrienden en vriendinnen aan tafel om lekker patat te eten! Wil je meer informatie over deze pakketten? Kijk dan hieronder bij het Batavieren- en SuperBatavierenpakket.

Voor jullie hebben we 2 supervette pakketen samengesteld.

Tip voor de ouders: Twee toezichthouders hebben gratis entree bij het gebruik maken van een pakket voor een verjaardagspartijtje (bij min. 5 kinderen). Alleen geldig bij een reservering! Geldt niet op zon- en feestdagen. Eet u gezellig mee? Dat kan! Voor €9,50 krijgt u een patatje met snack, een ijsje toe en een drank consumptie naar keuze.

*Bij erg slecht weer kunt u op de dag zelf nog telefonisch annuleren.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker spelen in de speeltuin, trampoline springen en misschien wel midgetgolfen, bootje varen en rijden in een autootje. Honger na het spelen? Geen probleem! Er zijn picknicktafels om meegebrachte consumpties te nuttigen of de jarige kan met zijn vriendjes en vriendinnetjes lekker eten op het terras of in het restaurant. Vervolg daarna je feestje met een spannende duikvlucht over het water of een ritje in de kabelbaan.

Kinderfeestje Alkmaar

– Kinderfeestje Alkmaar Kinderpartijtje –